LWBG Nieuwsflits
Nieuws …  Website opgefrist … internetconsultatie Aanvullingswet bodem! …. onze gratis toetsmodellen zijn weer geactualiseerd …  uw LWBG is rechtstreeks verbonden met het departement … Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief en u mist niets meer ! …
sterrenbeeld Orion en de ster Sirius boven sneeuwformaties genaamd boetesneeuw in de Atacama woestijn Bron: Babak A. Tafreshi/ESO

home

Home

Door de brede samenstelling is de werkgroep in staat om snel op een praktijkgerichte wijze te kunnen reageren op nieuwe wetgeving en knelpunten. Ons team bestaat uit medewerkers van gemeenten en provincie, Bodemplus, Rijkswaterstaat, Waterschap Limburg en omvat beleidsmakers, adviseurs, handhavers/toezichthouders en toepassers. Heeft u vragen? Regelmatig vergadert de LWBG. Een mail naar: info@lwbg.nl volstaat om uw vraag te agenderen. Wij zijn u graag van dienst!

Ruim 600 andere gebruikers van grond en bouwstoffen ontvangen al de gratis nieuwsbrief. Maar ook uw collega’s kunnen deze nieuwsbrief ontvangen. Stuur een mail naar info@lwbg.nl en wij zorgen er voor!

download: next nieuwsbrief

voorjaar 2019;

 

Website opgefrist

 

De tijd was gekomen voor een grote schoonmaak! Die rijpe appels dat smaakt naar meer! Onze website hebben we dus maar eens flink onderhanden genomen.

 

Met behulp van WordPress, DIVI, een flinke dosis creativiteit maar ook heel wat inspanning ziet u het resultaat op deze pagina’s voor u.

 

Betekent dit dat de iconische gifgroene kleur wordt verlaten?? Deels…. We gebruiken nu groene accenten. U ziet het blijft toch allemaal heel herkenbaar.

 

 

 

We wensen u een prettig en informatief gebruik toe.

Internetconsultatie Aanvullingsbesluit bodem!

Net als je geniet van je welverdiende vakantie komen de ontwikkelingen op volle toeren om te komen tot de invoering van de Omgevingswet. Het is de bedoeling dat de Aanvullingswet bodem bij inwerkingtreding onderdeel wordt van de Omgevingswet. De consultatie voor het Aanvullingsbesluit bodem is net achter de rug. LWBG heeft zich niet onbetuigd gelaten en een reactie opgestuurd. We zijn erg benieuwd naar het resultaat van al die moeite. Wanneer wordt dit ei gelegd? Hou de website Omgevingsportaal hiervoor in de gaten.